Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Mijn trots
 
Voorstelling van
de roedel
 
Shinju
 
 
Ryu
 
Foxy
 
Furo
 
 
Shinju's kinderen
 
Katsu
 
Faro
 
Foxy

Chica
 
Foxy haar kinderen
 
Luna
 
Riki
 
Phenix
 
 
Lily
 
 
Keiji
 
 
Kibou
 
Ryu zijn kinderen
 
Mirai
 
Riku
 
Yoshi
 


9 augustus 1995
9 augustus 1995

Een dag waar bij Northern Lightning Malamutes, kleine lieve superschattige pupjes ter wereld gekomen waren. Papa was onze Roadrunner en mama ons Qavvik.

Deze ervaring kreeg ik als kind mee. Het spelen en socialiseren van de pupjes tot ze oud genoeg waren om het nest te verlaten, zo heerlijk!

Deze datum is al een hele tijd geleden, wat met weemoed laat terugdenken aan de tijd van toen. Ook dringt het voor de zoveelste keer door dat er van onze nakomelingen al een groot deel hun dagen slijten over de regenboogbrug samen met hun ouders en grootouders.

Maar soms haalt de tijd je in en brengt die prachtig nieuws met zich mee.

Met dank aan mijn shibatjes en het werk dat we in dit ras verichten staan we op diverse internetpagina's en een zoekende persoon vind ons makkelijk terug als dochter van de respectabele en befaamde Northern Lightning kennel.

Via deze weg zijn er over de jaren contacten gekomen met verschillende van onze Malamute nakomelingen. Mensen die informeerden dat hun hondje na een mooi leven stilletjes heengegaan was, maar ook mensen die lieten weten dat ze nog altijd geniet hebben van hun heerlijke huisgenoot.


Zo ook Suzy met haar Toyon.

 
Mooie lieve kerel die op 9 augustus 1995 geboren is en zich opper alfa mag noemen van een roedel die bestaat uit een Shiba, twee jonge Malamute pubers en katten.Met Suzy kan ik lekker contact houden via Facebook en dat is leuk.Timba is ook geboren op 9 augustus 1995.
 
Het is even geleden dat we contact hadden met zijn baasjes maar ook hij heeft deze prachtige leeftijd mogen bereiken.
Enkele weken terug was er nogmaals Malamute nieuws in onze inbox en dit was ook weer geweldig!

de baasjes van "Northern Lightning Toucha" lieten weten dat deze kranige dame het nog geweldig goed doet, geniet van haar wandelingen, gezinsleven en dagdagelijkse wortel.

Toucha is ook geboren op 9 augustus 1995 en dat maakt dat ik contact heb met niet minder dan drie nakomelingen uit hetzelfde nestje! Dit op zich is al geweldig, maar als klapper op de vuurpijl weten dat ze allemaal zo een prachtige leeftijd halen. dat zegt wat....

Bedankt Suzy, Veronique, Rudy, Maureen, Eddy en al de andere baasjes van de nakomelingen, om ons mee te laten genieten van deze prachtige honden op leeftijd. Een stukje wonderbaarlijke geschiedenis in het heden.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl